Hrvatski  English

Ispis

Poliklinika IVF je utemeljena 1997 godine kao prva privatna ustanova u ovim prostorima, koja se bavi reprodukcijskom medicinom i liječenjem izvantjelesnom oplodnjom- IVF i ICSI.

Na tridesetogodišnjem iskustvu osnivača Prof. Dr. Sc. Velimir Šimunić, izgradili smo cjelokupnu brigu, obradu i liječenje neplodnog para. Moguće nam je prepoznati i liječiti svaki oblik steriliteta. Mi ne prepisujemo samo tuđa iskustva, već na temelju naše dugogodišnje prakse i istraživanja ostvarujemo najbolja individualna rješenja.

Naša su iskustva objavljena u više od 30 stručnih knjiga i više stotina radova. Te spoznaje koriste stručnjaci i izvan naše zemlje. Iskustvo i racionalno liječenje postiže optimalnu uspješnost, a minimalne rizike za žene i djecu.

Svaka godina našeg rada donosi stotinjak djece na svijet. Malo je onih koji su ostali nezadovoljni.

Pri liječenju neplodnosti primjenjujemo sve metode medicinski potpomognute oplodnje(MPO):

  • kontrola ciklusa
  • izvantjelesna oplodnja - IVF oplodnja  i ICSI oplodnja
  • zamrzavanje spermija, oocita, zametaka (uz indikaciju)
  • utvrđivanje optimalnih oocita i spermija
  • IMSI - modificirani ICSI (u pripremi)
  • sekundarni IVF i ICSI postupak iz odmrzavanja
  • spermiogram
  • histeroskopija
  • ... više

Kliknite sliku za povečanje

 

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se sa punim povjerenjem. U kontaktima je navedena naša e-mail adresa, na kojoj se možete informirati oko tehničkih pitanja u vezi naručivanja, nalaza i sl., ili postaviti medicinska pitanja, na koja odgovaraju naši liječnici.

Za kraj, poštovani pacijenti, sukladno novom Zakonu o medicinskoj oplodnji u RH, koji je postavio pravila kojih se trebamo držati, zahtijevana je dokumentacija za pacijente koja je preduvjet za Vaše liječenje, pa Vam je stoga prilažemo kako biste se mogli lakše pripremiti. Također, želimo Vam ukazati i na vrlo važne pravilnike Zakona o medicinskoj oplodnji, kojom se zakonski uređuje ovo područje.

Rezultati uspješnosti IVF/ICSI i drugih metoda medicinske oplodnje Poliklinike IVF za 2011 i 2012 godinu.

Poliklinika IVF

Poliklinika za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu

Babonićeva 121
10000 Zagreb
tel: +385 (0)1 46 78 600
fax: +385 (0)1 46 78 601
e: poliklinika.ivf@zg.t-com.hr
e: pitanja@ivf.hr
e: velimir.simunic@ivf.hr
e: igor.maricic@ivf.hr
Kontaktirajte nas

Pronađite nas na karti

O Poliklinici IVF

Prva kniga o IVF-u

Prva knjiga o medicinski pomognutoj oplodnji u ovom dijelu Europe dostupna u knjižarama Školske knjige

VIJEST

ZDRAVSTVENI TURIZAM - Poliklinika IVF predstavila se u Londonu

Hrvatska je idealna destinacija za zdravlje i odmor - poruka je to koju je skupina hrvatskih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma krajem tjedna prenijela londonskoj publici. 

Cilj prošlotjednog susreta medicinske i turističke industrije pronalaženje je kanala kojima bi se informiralo Britance o mogućnostima zdravstvenih tretmana u hrvatskim poliklinikama. Prezentacije su pred londonskom publikom održali dr. Ratimir Lazić iz Klinike za oftamologiju Svjetlost, direktorica Poliklinike za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu IVF Anita Šimunić i specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije dr. Davor Duvančić u ime Poliklinike Arithera.

PROČITAJTE CIJELU VIJEST OVDJE

VIJEST

Upoznajte dječake koji su na svijet došli umjetnom oplodnjom

Odavno smo zaključili da živimo u jednoj prilično paradokslanoj državi. S jedne strane kukamo zbog pada nataliteta, a s druge, ti isti kukaju zbog blagodati umjetne oplodnje. To je jedna od tema koja uvijek podiže prašinu jer zamrznuti embriji jednima su život, drugima tek mogućnost života.

Pogledajte vijest objavljenu na rtl.hr